Cavi-Lipo

Cavi-Lipo

Cavi-Lipo

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned og permanent fjerne fettceller. Ultralydbølgene er på ca. 25 kHz, og det unike er at bølgene krysser hverandre slik at det blir en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen er helt smertefri og man trenger ingen bedøvelse. Det eneste man merker er en svak varme og pipelyd.

Kavitasjon

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger som kun påvirker fettcellene. Små vakuumbobler dannes i vevsvæsken. Disse vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlede fettet frigjøres, uten å skade tilgrensende vev. Det kan dermed fjerne vanskelig fett som ikke kan slankes/trenes bort.

Denne behandlingen virker imidlertid kun på underhudsfett, og ikke på det som kan ligge under musklene. En enkel måte å sjekke er å stramme musklene og klype/kjenne etter valker/fett som ligger over.

Fettforbrenning

Cavi-Lipo er ment som en kick-start for deg som ønsker å tape vekt eller punktslanke problemområder. De aller fleste opplever nemlig en reduksjon i omkrets allerede etter første behandling. Dette kommer av at fettcellene er ødelagt, og dermed opptar de mindre plass i vevet enn når de er intakte. En kan til en viss grad sammenligne det med en vannballong som sprekker. Selve fettet er ikke borte men blir liggende i flytende form utenfor celleveggen. Dette anser kroppen som rot, og vil i de fleste tilfeller prioritere å fjerne dette så snart som mulig. Fettcellene blir dermed borte for godt, og da blir det litt vanskeligere å legge på seg på samme sted igjen. Fettet vi løser opp er imidlertid ikke borte og må ut via forbrenning. Vi vil at mest mulig skal forbrennes i musklene. Da må man ut og trene etter behandlingen, helst innen tre timer fordi kroppen vil etter dette begynne å ta opp fettet i andre ledige fettceller. (Kroppen skiller ikke mellom vårt ødelagte fett og fett fra et stort måltid).

Når du har satt av tid og penger til behandlingen, spandér også på deg en rask løpetur eller gåtur i motbakke. En fjelltur, styrketrening eller annen mosjon som får opp pulsen til 70-80% av makspuls er anbefalt. Jo flinkere man er hjemme med trening og mat, jo bedre blir resultatet av fjerningen av fettet vi har løst opp. For best mulig utgangspunkt skal man unngå sukker dagen før, samme dag og dagen etter, fordi kroppen vil heller bruke sukker og raske karbohydrater som energi enn fett.

Priser – foreløpig utilgjenglig

1,5 times behandling: Kr 1700,-

2,5 times behandling: Kr 2900,-

Vi anbefaler mest 2,5 times behandlinger på større områder som mage, lår o.l. med mindre man bare vil fokusere på et begrenset område. Årsaken er at tiden ofte ikke strekker til med 1,5 timer på store kroppsdeler.

Kontakt Harmoni Hudpleie

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.