Fotbehandlinger

Fotbehandling

Små behandlinger

Fotbehandling:

Ei fotbehandling er fint for alle og enhver, om du er barn, voksen eller godt voksen. Det er godt for alle med litt stell og pleie. En fotbehandling innebærer skraping av hud, sliping og klipp av negler, gjør dem fine og gjevne. Deretter slipe huden glatt og fin. Etter dette får du en liten god massasje av føttene.

Klassisk fotbehandling: 60 min,

Fotbehandling delux er det samme som en klassisk fotbehandling, men med ekstra massasje. Da får du med ekstra legg og fotmassasje.

Fotbehandling delux: 90 min,

 

Fotbehandling IFM lakk.

Da får du ei full fotbehandling, med skraping av hud, klipp, slip og rens av negler, sliper huden glatt og fin, massasje, og deretter legger jeg på lakk. Denne behandlingen tar ca 90 min.

FOTPLEIE PRIS

Klassisk fotbehandling 60min 650,-

Hver 4 uke 60min 600,-

Hver 3 uke 45min 490,-

Hver 5 uke 70min 700,-

Fotbehandling Deluxe 90min 990,-

Kontroller 15 – 30min 150 – 300,-

Enkel pedikyr 30min 450,- Enkel pedikyr med lakk 60min 650,-

Enkel pedikyr med shellac 60min 750,-

Enkel pedikyr med vitaminforsterkning 60min 700,-

Fot- og leggmassasje 30min 450,-

Vorte/torn behandling 15min 150 – 250,- Stell av negler med lakk/shellac 45min fra 450,-

Fjerning av shellac 20min 200,-

Små behandlinger:

Små behandling går mer på et spesiellt område. Om du har noe du sliter med på føttene, men ikke så mye annet som trengs å gjøres, så er dette midt i blinken for deg.
Da kan du bestille time til bare sliping og klipping av negler, eller om du har hard hud på hæler, så kan du få dette gjort uten at du trenger en full fotbehandling.
Her vil både tid og pris veriere i forhold til hvor mye du har.

15 – 40 min,

Har du vorter/torner du vil bli kvitt så kan du få det og uten en full fotbehandling. Dette vil også variere på tid og pris utfra hvor mye det er.

15 – 30 min,

Pedikyr:

Er ei lett behandling for føttene, går fort over med slipemaskin på hælene, klipper og sliper over neglene. Avslutter med å smøre føttene med en god krem.

30 min,  450 kr.

Pedikyr med lakk:

Går lett over føttene her også, og det blir lagt til mer tid på lakk av negler. Her kan du velge en farge du ønsker, eller om du har en neglelakk hjemme du ønsker å bruke kan du ta denne med.

60 min , 650 kr.

Massasje:

Her kan du få fot og leggmassasje i 30 min. Det kan være du har muskelknuter mellom tærene, eller bare har lyst til å unne deg noe godt og behagelig. Du bestemmer selv styrken, det er helt opp til hver enkelt.

30 min,  450 kr.

I denne behandlingen får du lett stell av kun negler, deretter lakk. Lett stell, er at jeg filer/sliper negler, og gjør dem glatte og fine, får vekk om det er noe overfaladig hud eller lignende. Du kan velge mellom de fargene vi har her, eller du kan ta med en farge du liker hjemmefra.

ca 45 min, kan variere med tanke på lakken som skal tørke.
450 kr

Kontakt Harmoni Hudpleie

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.