Fotbehandlinger

Fotbehandling

Små behandlinger

Fotbehandling:

En fotbehandling er fint for alle og enhver, om du er barn, voksen eller godt voksen. Det er godt for alle med litt stell og pleie. En fotbehandling innebærer skraping av hud, sliping og klipp av negler, gjør dem fine og jevne. Deretter slipe huden glatt og fin. Etter dette får du en liten god massasje av føttene.

Klassisk fotbehandling: 60 min

Fotbehandling delux er det samme som en klassisk fotbehandling, men med ekstra massasje. Da får du med ekstra legg og fotmassasje.

Fotbehandling delux: 90 min

Lakk vanlig eller Gellac

Ønsker du tillegg med lakk eller gellac , så kan du velge det som tillegg til alle behandlinger. Vanlig lakk – holder 1-2 uker. Gellac hybrid lakk – holder til neglen gror ut. Må fjernes av oss.

FOTPLEIE PRIS

Klassisk fotbehandling 60min 660,-

Hver 4 uke 60min 600,-

Fotbehandling Deluxe 90min 990,-

Enkel pedikyr 30min 450,-

Enkel pedikyr med vitaminforsterkning 60min 700,-

Tillegg lakk 30 min 200,-

Tillegg gellac 30 min 250,-

Fot- og leggmassasje 30min 450,-

Hard hud behandling 30 min 390,-

Stell av negler med lakk/gellac 45min fra 450,-/550,-

Vorte/torn behandling 15min  250,-

Kontroller 30min  300,-

Fjerning av gellac 30min 250,-

Små behandlinger:

Små behandling går mer på et spesiellt område. Om du har noe du sliter med på føttene, men ikke så mye annet som trengs å gjøres, så er dette midt i blinken for deg.
Da kan du bestille time til bare sliping og klipping av negler, eller om du har hard hud på hæler, så kan du få dette gjort uten at du trenger en full fotbehandling.
Her vil både tid og pris veriere i forhold til hvor mye du har.

15 – 40 min,

Har du vorter/torner du vil bli kvitt så kan du få det og uten en full fotbehandling. Dette vil også variere på tid og pris utfra hvor mye det er.

15 – 30 min,

Pedikyr:

Er ei lett behandling for føttene, går fort over med slipemaskin på hælene, klipper og sliper over neglene. Avslutter med å smøre føttene med en god krem.

30 min,  450 kr.

Pedikyr med vitaminforsterkning:

Går lett over føttene her også, og det blir lagt til mer tid på forsterkning av negler. Her styrker vi neglene så det tåler mye mer. Passer for de med negler som knekker lett og er tynne.

60 min , 700 kr.

Velg tillegg med lakk eller gellac om du ønsker farge.

Massasje:

Her kan du få fot og leggmassasje i 30 min. Det kan være du har muskelknuter mellom tærene, eller bare har lyst til å unne deg noe godt og behagelig. Du bestemmer selv styrken, det er helt opp til hver enkelt.

30 min,  450 kr.

I denne behandlingen får du lett stell av kun negler, deretter lakk. Lett stell, er at jeg filer/sliper negler, og gjør dem glatte og fine, får vekk om det er noe overfaladig hud eller lignende. Du kan velge mellom de fargene vi har her, eller du kan ta med en farge du liker hjemmefra.

ca 45 min, kan variere med tanke på lakken som skal tørke.
450 kr

Kontakt Harmoni Hudpleie

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.