Clinic Quist

Clinic Quist

Vi samarbeider med Clinic Quist fra Kristiansand. Dette innebærer besøk fra Lene Quist 1 ganger i måneden, 3 hver fredag. Hun kan da utføre behandlinger som botox, restylane, sclerosering og mesoterapi.

Restylane

Restylane er en gelé som består av hyaluronsyre som er et fuktbindene stoff vi har naturlig i huden. Det sprøytes inn i huden for å glatte ut linjer, rynker og furer i ansiktet. Det kan også forme strukturer i ansiktet. Dette gir pene resultater og stor trygghet.

Velegnet til:

  • Leppeforstørrelse
  • Røykelinjene i leppene
  • Furer fra nesen og rundt munnen («smilegropene»)
  • «Sinna-rynkene»
  • Å fremheve kinnbein

Restylane ligger i huden i 9-15 måneder avhengig av hudtype, og i leppene i ca. 6 måneder.

Priser:

1 ml Restylane: 3000,-
0,5 ml Restylane: 1900,-
1 ml Perlane (leppene): 3300,-
0,5 ml Perlane: 2100,-
1 ml Vital (ansiktet ): 3000,-

Botox

Verdens mest benyttede metode for fjerning og redusering av rynker, Botox, blokkerer nerveimpulsene til musklene. I svært små fortynnede doser injiseres Botox i de små ansiktsmusklene og forhindrer at de trekker seg sammen, og dermed blir huden glatt og rynkefri.

Injiseringen gir et lite ubehag som minner om myggstikk og tar kun 15 min å sette. Det tar ca. 2-3 dager før virking og 1-2 uker før full effekt.

Velegnet til:

  • «Sinna-rynker»
  • Kråkeføttene ved øynene
  • Tversover-rynker i pannen
  • Svettebehandling

Botox varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter 1. behandling. Det er vanlig å vedlikeholde ca. 2-3 ganger i året. Kan kombineres med Restylane.

Priser:

1 område: 1500,-
2 områder: Fra 3000,-
3 områder: fra 5000,-
Svettebehandling: 5500,-
Migrene/stresshodepine: 5000,-
Alltid venn-/venninnetilbud når man bestiller sammen:  -20% på Botox og Restylane

Sclerosering

Sclerosering er en injeksjon av en medisinsk oppløsning direkte i større og skjemmende blodårer på legger og lår. Injiseringen kan gi et minimalt ubehag og utføres i løpet av 20 min. Oppløsningen sørger for en gjennomspyling av åren. Oppløsningen fester seg i åreveggen og forhindrer at blod renner igjennom. Dermed faller åren sammen. Etter 3 måneder er den fullstendig ersattet av nytt bindevev. Best resultat vises etter 1-3 md.

Priser:

Full behandling: 2000,-
Halv behandling: 1000,-

Andre behandlinger

På laserklinikken kan man også få utført hårfjerning/redusering med laser og fjerning av couperose (blodårer). Og man kan prate med Lene når hun er på salongen for info og timebestilling.

Hun kommer 1 gang i måneden til salongen, fortrinnsvis fredager fra 10:00 til 18:00 (avhengig av antallet kunder). Ring eller mail for timebestilling, eller for å avtale tidspunkt for en uforpliktende prat. Følg med på Facebook, hvor vi vil holde deg oppdatert på når hun kommer.

Microblading

Microblading er ideel for alle som ønsker å fremheve sine bryn, fylle i sparsommelige bryn, og for de som gjerne vil oppnå et vakkert og naturtro resultat!

HVA ER MICROBLADING?
Microblading er den nyeste trenden innenfor permanent make-up. Det er en re-oppdagelse og videreutvikling av en manuell asiatisk pigmenteringstekninkk som varer i 1-3 år. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll, etter 4 uker. da fyller man gjerne på mer farge, og gjennomgår form osv. Det anbefales årlig påfyll for å vedlikeholde fargen, men dette er inviduelt.

Behandlingen utføres med et manuelt verktøy med små sterile engangsnåler, som man kan lage presise, tynne og naturlige «hår» i huden med. For at resultatet skal bli så naturlig som mulig, finnes det er stort utvalg av farger å velge mellom. Fargen og formen blir nøye gjennomgått og planlagt av kunde og behandler.
Beregnet behandlingstid for fulle bryn er 1,5-2 timer.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering.

PRISLISTE
Microblading konsultasjon – gratis og uforpliktende

Fullt sett nye bryn kr. 4500,-
Enkel korrigering uten hele bryn (f.eks fylle inn hull) kr. 2000,-
Korreksjon av nye/eldre tatoverte bryn kr. 2900,-

Etterfyll etter 4 uker kr. 1000,-
Etterfyll etter 1-3 år kr. 2500,-

Ingeborg Marie Jakobsen kommer etter avtale, ring oss eller mail for timebestilling!

Åpningstider

Mandag, onsdag og fredag: 09:30 – 16:00
Tirsdag og torsdag: 09:30 – 20:00
Lørdag: Etter avtale

Husk at timer som ikke avbestilles senest arbeidsdagen i forveien, må betales i sin helhet av kunden.

Kontakt Harmoni Hudpleie

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.