Om Harmoni Hudpleie

Om Harmoni Hudpleie

Harmoni Hudpleie er en hudpleiesalong som ble startet i 2004, som en videreførelse av firmaet Hudpleie hos Renate, som ble etablert i 1982. I november 2011 overtok Mona Kallhovd som eier av Harmoni Hudpleie etter å ha jobbet der fra 1. januar 2010.

Mona har gått hudpleielinjen på Hinna VGS i Stavanger, en toåring linje med praksis inkludert. Hun var ferdig utdannet i 2007 og har arbeidet på spa-avdelingen på Sørlandsbadet i Lyngdal, og på Auds hudpleie i Kristiansand, før hun kom til Mandal.

Frida Kvidbergskår begynte som Fotterapeut i juni 2020 som selvstending næringsdrivende og gikk sammen med Mona og Monika i  ett felles AS i 2021.

Monika Stolc har arbeidet med vipper og negler siden 2012 og har bla drevet eget studio tidligere i Kristiansand og Skien. Monika er spesialist på vipper exstensions,  både volum og classic stil, samt negldesign.

Alle som jobber på Harmoni Hudpleie går jevnlig på kurs for å holde seg oppdaterte på nye oppdagelser i bransjen.

Åpningstider

Mandag, onsdag og fredag: 09:30 – 16:00
Tirsdag og torsdag: 09:30 – 20:00
Lørdag: Etter avtale

Husk at timer som ikke avbestilles senest arbeidsdagen i forveien, må betales i sin helhet av kunden.

Kontakt Harmoni Hudpleie

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.