Fotbehandling

Fotbehandlinger

I en klassisk fotbehandling skraper vi vekk den harde huden, mykgjør og jevner huden. Vi klipper og sliper neglene og fjerner skarpe kanter. Renser rundt og under negler. Deretter smører vi med en krem som passer til ditt behov, og masserer den inn i huden. 

En klassisk fotbehandling passer til alle, da er det lettere for oss som terapeuter å vite veien videre i behandlingen, og se på hva den enkeltes behov er og hvilken behandling man trenger neste gang. 

Det gir en fantastisk følelse når man er ferdig med behandlingen, og man får en følelse av å ha "nye føtter". 

Anbefalt tidsrom er 6 til 8 uker mellom behandlingene. Da har man kontroll på føttene, og neglene vil heller ikke bli for lange. 

 

Klassisk fotbehandling

60 min.  Kr: 690,-

Hver 4. uke: 60 min.  600,-

Fotbehandling Deluxe

Fra 75 min.  Kr: 990,-

 

Pedikyr

Vi har samme fremgangsmåte som i en klassisk fotbehandling, men uten bruk av skalpell. Så om du har mye hard hud, så vil ikke en pedikyr være det ideelle for deg. Har du derimot veldig lite hard hud, og bare vil ha en pleiende behandling, så er det helt topp med en pedikyr. Man filer huden, klipper, sliper og renser neglene. Deretter påføres en god krem som passer til din hud. 

Denne behandlingen passer de som ikke har plager med føttene, og bare vil ha litt velvære. 

 

Enkel Pedikyr

30 min.  Kr:460,-

 

Enkel Pedikyr med vitaminforsterkning

60 min.  Kr: 700,-

Massasje

Har du vondt i føtter og legger kan det være fint med en massasje. En massasje kan hjelpe godt om du kjenner lite følsomhet i beina. Massasjen vil mye opp muskulaturen og forbedre blodsirkulasjonen. 

 

Fot- og leggmassasje

30 min.  Kr: 470,-

Små behandlinger

Om du sliter med vorter, torner eller du har en negl som er nedgrodd eller lignende, så er dette et fint tilbud. Du får da en liten behandling som gjelder det stedet du har vondt eller har en liten utfordring. Du vil få tilpasset tid til den behandlingen du trenger. 

Vi anbefaler de som har torner/vorter å behandle dem hver 3 til 4 uke. Da vil de holde seg nede, og ikke bli bygget veldig opp etter de er blitt kuttet ned. Jo mer de får vokse og gro, jo lenger tid vil det ta før de forsvinner. 

Noen kan ha torner og vorter av medisinske årsaker, og da er det ikke alltid de vil forsvinne! Men de vil bli mindre om du behandler dem. 

 

Hard hud-behandling

30 min.  Kr:450,-

 

Vorte/torn-behandling

Fra 15 min.  Kr: 300,-

Kontroller

Fra 15 min.  Kr: 250,-

Lakk

Vi foretrekker å legge gellac da det er bedre for neglene, og vi får fulgt mer med på om det skulle være forandringer i neglen. Som oftest legger man til gellac i en annen behandling, f.eks. fotbehandling. Du kan også bestille time til kun gellac. Gellac holder seg fint over lang tid, og den flasser ikke av som annen neglelakk kan gjøre. Vi anbefaler at man bytter lakk på føttene hver 4 til 6 uke.

 

Tillegg lakk

30 min.  Kr: 200,-

 

Stell av negler med lakk/Gellac

45 min. Fra kr: 470,-/570,-

 

Tillegg Gellac

30 min.  Kr: 250,-

 

Fjerning av Gellac

30 min.  Kr: 350,-

Bestill time her!
© Harmoni Hudpleie
Utvilket av: