Clinic Quist

Vi samarbeider med Clinic Quist fra Kristiansand. To ganger i måneden, hver andre fredag, får vi besøk av Lene Quist og Anita Hølmebakk. Lene utfører behandlinger som Botox, Restylane, sclerosering og mesoterapi. Anita utfører kosmetisk tatovering på bryn og eyeliner.

Lene Quist

Lene Quist er hos oss annenhver fredag i partallsuker. Hun er kosmetisk sykepleier og har hatt et samarbeid med Harmoni Hudpleie og Fotterapeut i 13 år. Lene har 15 års erfaring med kosmetisk sykepleie. Hun er utdannet sykepleier fra 1999, har da jobbet akuttmedisinsk, med kreftpasienter, hjertesyke og med psykisk helse. Lene driver selv sin egen klinikk i Kristiansand, Clinic Quist i Skippergaten 34.

Lene utfører alle typer kosmetiske behandlinger. For å se mer: gå inn på clinicquist.no

Ansvarlig lege er Dr Erik Hellem, spesialist i allmennmedisin.

Anita Hølmebakk

Anita er utdannet kosmetolog og linergist. Hun har jobbet med PMU permanent make-up siden 1999. Målet med å gjøre permanent make-up på bryn er å få et best mulig resultat, derfor benyttes en nano-nål for å kunne legge tynne streker som optisk gir inntrykk av at det ser ut som hårstrå. Farge og form tilpasses hver enkelt kunde. Med permanent eyeliner markeres og fremheves øynene på en naturlig måte eller bredere for et mer sminket resultat. Anita jobber til daglig på Clinic Quist i Kristiansand, og kommer til oss to ganger i måneden. 

© Harmoni Hudpleie
Utvilket av: